Testimonials

Testimonials

Eva van den Heijkant, HR adviseur

Eva van den Heijkant, HR adviseur

“LIQWITS heeft met ons op een prettige, persoonlijke en professionele manier meegedacht in de mogelijkheden voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Dankzij de praktische aanpak van Frank en zijn oprechte interesse in onze organisatie en behoeften, kunnen we trots zijn op het eindresultaat. Een absolute aanrader voor iedere organisatie die investeert in de ontwikkeling van medewerkers!”

Frank van Asten, Partner delaware

Frank van Asten, Partner delaware

"Continu ontwikkelen staat bij delaware hoog in het vaandel. Onze dienstverlening moet altijd voldoen aan de hoogste standaard en daarom waren wij op zoek naar een toekomstbestendige manier om ook de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen te maximaliseren. LIQWITS heeft zich uitstekend verplaatst in onze klantvraag om vervolgens samen een passende oplossing te vinden. Complimenten voor hun geduld, flexibiliteit en betaalbare maatwerk".

Hans Jonkman, Sales Manager GeoExperts

Hans Jonkman, Sales Manager GeoExperts

"Frank heeft ons organisatie goed geadviseerd en op prettige wijze begeleid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. LIQWITS luistert, denkt mee en komt met een praktische aanpak en concrete handvatten. Een aanraden voor iedere organisatie die zich wil verbeteren."

Douwe Blanksma, eigenaar Ruimteschepper

Douwe Blanksma, eigenaar Ruimteschepper

"LIQWITS heeft met hun kennis van persoonlijke ontwikkeling en goed oog voor ondernemerschap, de bij Ruimteschepper aangesloten ondernemers geweldig geholpen. Door hun support zijn de juiste inzichten en tools aangedragen over hoe je als ZZP-er op een goede en flexibele manier aan je persoonlijke vaardigheden werkt. Voor werkelijk elke zelfstandige, start-up of MKB organisatie een perfecte partner."

Aafko Bergenhenegouwen, directeur Ordito

Aafko Bergenhenegouwen, directeur Ordito

"Een lang gekoesterde wens in de detacheringsomgeving van Ordito, was het aanbieden van een maatwerktraject voor persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. Dankzij LIQWITS is dit gelukt! Hun persoonlijke, professionele en pragmatische werkwijze maakte het traject niet alleen doeltreffend en effectief, maar vooral enorm aangenaam. Ik kan een samenwerking met deze gemotiveerde club van harte aanbevelen."

"Work smarter, not harder" 

- Allen F. Morgenstern-