New Heroes

New Heroes

Hét online e-doing platform

Meer dan 200 online trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ontworpen door ervaren onderwijsdeskundigen en met wetenschappelijk bewezen impact. Voor je hele organisatie, je team...of gewoon voor jezelf. Voor elke doelgroep en elk leerniveau. New Heroes maakt leren toegankelijk en bereikbaar. Altijd en overal.

Lumina Learning

Lumina Learning

Dé tool voor persoonlijke bewustwording

Lumina Learning creëert innovatieve psychometrische instrumenten. Specialist in organisatieverandering en verbeteringen op de lange termijn. Lumina Learning hanteert een humanistische benadering en ziet mensen als 'human beings' in plaats van 'human doings'. Lumina consultants helpen organisaties transformeren door het transformeren van mensen.

Pink Power Coaching

Pink Power Coaching

Loopbaancoach en outplacement adviseur

Gemotiveerde en gecertificeerde coach die met haar hard én soft skills en met behulp van Het Koersonderzoek tot een duidelijk actieplan komt. Sterk op het gebied van loopbaancoaching, jobcoaching en/of outplacementtrajecten. Mariëlle is een mensenmens: meedenkend (ook out-of-the-box), omdenker, analytisch, resultaatgericht, eerlijk en betrouwbaar.

Boolean Recruitment

Boolean Recruitment

Specialist voor al uw HR-vraagstukken

Dé partner in HR advies én werving en selectie van talentvolle professionals voor toonaangevende bedrijven in ICT, logistiek ,finance en sales. Bij het werven en selecteren wordt gekeken naar de mens áchter een cv. Met de overtuiging dat alleen zo de perfecte match ontstaat. Eentje waarbij organisatie en professional elkaar ook op andere vlakken vinden, zoals werkplezier en groeiambities.


"Samenkomen is een begin, samenblijven is vooruitgang, samenwerken is succes" 

- Henry Ford -