Overslaan naar inhoud

improving skills.

increasing results.

Integraal ontwikkelen leidt tot een duurzaam resultaat.

LIQWITS stelt medewerkers centraal. Hun kennis, enthousiasme en ontwikkeling zijn namelijk de sleutel tot succes. Samen hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in diverse markten en typen organisaties; groot en klein. Hierdoor hebben we zelf in de praktijk ervaren dat de beste resultaten worden behaald door optimale samenwerking, communicatie en processen. En deze kennis delen we graag met iedereen!

Rahmses Baks

Rahmses Baks

Rahmses: "Zonder soft skills hebben hard skills geen nut". Na zelf veel hard skills te hebben geleerd (o.a. Lean Six Sigma Black Belt, Global Salesforce Trainer), heb ik mezelf ook ontwikkeld tot NLP Master. De laatste 20 jaar heb ik processen en teams geoptimaliseerd in diverse marktsegmenten. Met de combinatie van theorie, praktijk en ervaring breng ik snel aantoonbaar resultaat!"

Frank van Ballegooyen

Frank van Ballegooyen

Frank: "Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht! Ruim 20 jaar salesmanagement en directierollen, ben ik een aantal jaren geleden als ondernemer gestart. De diverse opleidingen in mijn bagage (Communicatie, NIMA A/B, Bedrijfskunde) gebruik ik om teams, processen en resultaten te verbeteren. Het delen van mijn kennis geeft de grootste voldoening en loopt als een rode draad door mijn leven".

"LIQWITS heeft met ons op een prettige, persoonlijke en professionele manier meegedacht in de mogelijkheden voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Dankzij de praktische aanpak van Frank en zijn oprechte interesse in onze organisatie en behoeften, kunnen we trots zijn op het eindresultaat. Een absolute aanrader voor iedere organisatie die investeert in de ontwikkeling van medewerkers!"
Eva van den Heijkant
- Eva van den Heijkant, HR-adviseur Akertech